Voor handelaren, fokkers enz.

Handelaren kunnen niet elk paard op hun naam zetten en een eigendomsbewijs aanvragen. Daarom hebben wij een handelsvoorraad systeem ontwikkeld waarbij handelaren paarden met het chipnummer in onze database kunnen registreren. Bij verkoop en/of aankoop geven handelaren het chipnummer dezelfde dag door zodat de database up-to-date blijft.

Ranking van paardenhandelaren

Daarnaast kunnen handelaren in ons systeem een ranking verdienen door middel van “hoefijzers”. Een medewerker van That’s My Horse zal bij de handelaar langskomen en de beoordelen en adviseren op verschillende punten. Op onze website worden de handelaren vermeld met een bijbehorende (hoefijzers) score en niveau van betrouwbaarheid om toekomstige kopers te helpen bij de keus van een handelaar. Dit kan de verkoop van paarden ten goede komen!                                                   

De punten waarop handelaren gecontroleerd worden zijn:

1: Huisvesting van de paarden. Zijn de stallen schoon en veilig voor de paarden?
2: Staan de Paarden alleen op stal of hebben ze ook weidegang met eventueel onderdak?
3: Is er een rijbak voorhanden zodat een eventuele koper kan proefrijden?
4: Hoe is de verzorging van de Paarden, zijn ze netjes gepoetst en staan ze goed op de hoeven?
5: Algemene Indruk van het bedrijf.

Absolute top-handelaren die alles 100% in orde hebben kunnen daarnaast extra hoefijzers verdienen. Handelaren worden regelmatig opnieuw beoordeeld om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven. Zodra een handelaar een beoordeling heeft ontvangen krijgen ze van That’s My Horse een bord met de daarop verdiende hoefijzers. Dit bord dient goed zichtbaar op de gevel van de stal gemonteerd te worden zodat iedereen kan zien dat ze met een goede, betrouwbaar handelaar te maken hebben!

Let wel: dit bord blijft ten alle tijde eigendom van That ́s My Horse.

De kosten voor het handelsvoorraad systeem is €100 per jaar. Dit is inclusief het in- en uitschrijven van een onbeperkt aantal paarden per jaar in en uitschrijven.